Saber què fer front a una plaga de tèrmits és important per no agreujar el problema. Encara que sembli que es tracta d’una molèstia de poca gravetat, la realitat és que els tèrmits poden arribar a ser molt perjudicials i causar destrosses molt més grans de les que es poden apreciar a primera vista.

Els tèrmits no entenen de propietats, així que és força probable que si es detecta una plaga d’aquests insectes siguin diversos els habitatges afectats, raó per la qual, en el cas que es detectin en una comunitat veïnal, el primer que cal fer és informar la resta de veïns.

La gravetat del problema serà difícil de determinar si no hi ha un estudi conscienci, de manera que abans de llançar-se a l’aventura de tractar d’acabar amb els tèrmits per un mateix, cal avaluar fins a quin punt els tèrmits tenen presència a l’immoble.

La iniciativa individual pot estar bé en molts casos, però en aquest en concret el més probable és que empitjori les coses. Si un veí detecta tèrmits i empra algun tipus d’insecticida o qualsevol altre producte per acabar-hi, probablement no ho aconsegueixi, ia més aconseguirà l’efecte contrari, ja que aquests insectes acabaran buscant nous assentaments i en conseqüència, el problema adquirirà noves dimensions.

L’actuació més correcta en casos així és informar una empresa especialista en control de plagues perquè valorin la magnitud de la colònia de tèrmits detectada i puguin posar els mitjans adequats per exterminar-la.

Si esteu veient afectat o afectada per una plaga de tèrmits a Barcelona i rodalies, no dubteu a contactar amb Blanco Plagas.